Пропускане на навигацията

Днес едно от най-използваните средства за обмен на аудио-видео разговори е Skype. Програмата ви предлага група уникални опции за комуникация както между Скайп потребителите, така и между Скайп потребител и стационарен или мобилен телефон. Инсталацията на тази програма е доста упростена и би трябвало дори потребител с минимални знания, да успее да си я инсталира, но все пак реших да напиша статия с която да обясня стъпка по стъпка как да направите инсталацията успешна. Ако следвате стриктно стъпките по-долу не би трябвало да имате проблеми, но все пак ако изникне нещо, пишете коментар към статията.

Стъпка 1: Преди да започнем с инсталирането на софтуера е необходимо да се снабдим с него. За да си свалите програмата, натиснете на връзката: Скайп 3.2 (За Windows XP/2000/Vista)

Стъпка 2: След като натиснете на горната връзка за да изтеглите програмата ще ви се отвори прозорец, който ще ви пита дали желаете да запазите инсталационният файл на Скайп или да го стартирате. За по-лесно изберете да го стартирате, като натиснете на бутона „Run„.По-долу може да видите как точно изглежда прозореца:

След като натиснете на въпросният бутон, ще се наложи да изчакате докато ви се изтегли инсталационният файл и се стартира процеса за инсталация. Когато програмата е готова за инсталиране, ще ви се покаже прозорец, като вторият на изображението отгоре. В него ще се наложи да маркирате квадратчето, за да укажете, че сте съгласни с правилата за ползване. Изберете си на какъв език да ви е скайпа преди това, за препоръчване, за да ви е по-лесно изберете Български. След като вече сте избрали езика по подразбиране и сте маркирали, че сте съглани с лицензионните правила, може да натиснете на бутона „Инсталирай„.

Стъпка 2: Изчакайте да завърши процеса на инсталация на програмата. Когато всичко приключи ще ви изкочи прозорец с приветстващо съобщение, за успешната инсталация на Скайп. Честито вече имате инсталиран скайп, който е готов за ползване.

Автор на статията: Андон Иванов
Статията е авторска и използването на материали от нея, се разрешава единствено след
запитване на автора или обосноваване на оригиналният източник.
Advertisements

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: